Over de SV

Van harte welkom op de website van de Supportersvereniging van DZOH. Sinds 2015 vervullen wij, als onafhankelijke vereniging, een rol in het groen-gele bestaan van deze Emmense club en proberen wij ons steentje bij te dragen aan de sfeer binnen en rondom de voetbalclub DZOH.

Als Supportersvereniging DZOH hebben wij een aantal doelstellingen, namelijk:
– bijdragen aan de sfeer binnen de club DZOH.
– bevorderen van de band tussen de supporters en DZOH.
– behartigen van de belangen van de supporters van DZOH.
– behartigen van de belangen van de donateurs/leden van de SV DZOH.

Dit proberen wij te realiseren door onder andere:
– het huldigen van kampioenen.
– het organiseren van sfeeracties rondom belangrijke wedstrijden.
– het organiseren van sfeeracties bij het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.
– het verkopen van DZOH-merchandise.
– het organiseren van feestavonden.
– het maken van het programmaboekje bij het 1e elftal + verloting.
– het in het zonnetje zetten van onmisbare clubmensen.

Samen trefzeker
De slogan van DZOH is ‘Samen trefzeker’, een leus waar wij als supportersvereniging ons prima in kunnen vinden. Naast het ondersteunen van het vlaggenschip van de vereniging, het eerste elftal, willen wij ook juist supporter zijn van alle andere teams binnen onze prachtige club.

Supporters, spelers, sponsoren en vrijwilligers hebben meermaals laten zien waartoe DZOH in staat is als men massaal de schouders ergens onder zet, iets wat wij als supportersvereniging alleen maar toejuichen en willen ondersteunen.

In de praktijk
De afgelopen twee seizoenen hebben we ons als Supportersvereniging op verschillende manieren kunnen profileren. De meeste bekendheid hebben we gekregen tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi, waarvoor we ook een groot spandoek hebben laten maken en de nodige sjaals en andere geel-groene attributen hebben kunnen verspreiden over de tribunes.

Bovendien hebben we vele handen mogen schudden en medailles mogen overhandigen aan kampioenen over de verschillende geledingen binnen de club. Daarnaast hebben we het sportpark laten verfraaien met een vijftal picknickbanken en uiteraard de Wall of Fame, de kantine met twee dartborden en een geluidsinstallatie en het wedstrijdsecretariaat met een fraai canvasdoek.

Ideeënbus
Met behulp van de donatie van onze leden en sponsoren, de verkoop van merchandise en deverkoop van het programmaboekje hebben we als Supportersvereniging een budget waarmee we onze doelstellingen kunnen bereiken. Heeft u nog ideeën om de sfeer binnen of rondom de club of het sportpark te verbeteren dan houden wij ons van harte aanbevolen. Laat een berichtje achter in onze ideeënbus of spreek een van de bestuursleden aan op het sportpark.